PITCH TRAININGEN

Wij zijn er voor jou. Samen gaan we jouw doelstelling bereiken! Wij zien onze pitchtrainingen namelijk als een middel tot een doel. Het maakt niet uit of je een investering binnen wilt halen, een manier zoekt om vergaderingen te verkorten of een zaal met 1000 man wilt inspireren. Kortom, wat je doel ook is, als je wilt leren pitchen helpen wij je graag met onze pitchtrainingen!

Individueel of Groepstraining

Wij trainen zowel individuen als groepen. Samen onderzoeken we de mogelijkheden en bepalen we op welke manier wij het beste kunnen helpen. Ook werken we op elke gewenste locatie door het gehele land.

Welk type pitch training past bij jou?

Online PitchOnline training – dagdeel

DUUR: DAGDEEL – INDIVIDUEEL – GROEP

Wil je online leren hoe jij je pitch kunt verbeteren? Dan is de online pitchtraining iets voor jou! Je kan de training individueel volgen of met jouw team. Inspiratie en interactie staan centraal in deze training. In een sessie van één tot drie uur zullen onze trainers een korte uitleg steeds afwisselen met praktische oefeningen die ook online de aandacht vasthouden! De inhoud van de training stemmen we volledig af op jouw wensen. We weten uit ervaring welke onderwerpen en uitdagingen goed online te leren zijn, maar ook welke niet. Graag leggen we je uit wat wél en niet kan. Overigens maken wij ook online & offline combinaties. Bijvoorbeeld een online training over de inhoud van een pitch, gevolgd door een training op locatie waarin we behandelen hoe je kunt omgaan met zenuwen.

PitchWorkshop – dagdeel

DUUR: DAGDEEL – INDIVIDUEEL – GROEP

Wil je kennismaken met pitchen? Handvatten krijgen om met je pitch aan de slag te gaan? Of een interactieve inspiratiesessie organiseren? Dan past een pitch workshop bij jou. Binnen één tot vier uur gaan onze trainers met je aan de slag. De inhoud stemmen wij altijd af op de doelgroep en hun behoeften. Om je toch een indruk te geven, dit zijn vragen die wij vaak beantwoorden in workshops: Hoe kom je tot de kern van wat je wilt vertellen? Hoe bouw je een goede pitch op? Of, Hoe stem je een pitch af op je doelgroep? Wij kijken naar jou, en wat jij wil leren. Onze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en er zijn geen vooropleidingseisen.

Pitchtraining – 1 dag

DUUR: EEN DAG – INDIVIDUEEL – GROEP

Wil jij zelf of samen met je team écht beter leren pitchen? Kies dan voor een eendaagse pitch training! Samen gaan we de diepte in. Er wordt veel geoefend en wij kunnen dan ook garanderen dat je veel vooruitgang ziet in pitchvaardigheden na deze dag. Wij ontwerpen onze trainingen altijd op maat. Elementen die vaak gevraagd worden om uit te leggen door onze klanten zijn: “Hoe kan ik mijn pitch (beter) structureren? Hoe krijg ik dynamiek in mijn verhaal? Hoe gebruik ik het podium optimaal?

Pitchtraining – meerdaags

DUUR: 2 TOT 3 DAGEN – INDIVIDUEEL – GROEP

Wij houden van mensen die de lat hoog leggen! In onze meerdaagse training gaan we in op alle facetten van het pitchen en werken we naar het hoogste niveau toe. De meerdaagse trainingen kunnen twee tot drie dagen beslaan. We stemmen dit af op jouw behoeften en overleggen hoeveel tijd we nodig hebben om doelstellingen te bereiken. Over het algemeen raden wij aan om de dagen over een langere periode te verspreiden. Op deze manier kun je tussendoor oefenen en in de daarop volgende trainingen aangeven waar je nog tegenaan loopt.

XL Pitch

DUUR: 2 TOT 3 DAGEN – INDIVIDUEEL – GROEP

Wil jij het publiek op het puntje van de stoel houden? Een presentatie geven die authentiek is en doeltreffend? Een boodschap overbrengen die ook lang na je presentatie blijft hangen? Dan is onze XL Pitch training een must!

Tijdens de XL Pitch training ga je werken aan de skills die je nodig hebt om een langer verhaal over de bühne te krijgen. Een pitch is kort, kernachtig en vol power. Tijdens een presentatie moet je je beroepen op andere vaardigheden. Spanningsboog, dynamiek en storytelling zijn belangrijke instrumenten voor de perfecte presentatie. Je hebt meer tijd, dus meer ruimte om elementen in te zetten.

Samen bepalen we de presentiestrategie die het best bij jou past. Je leert hoe je een lineaire en eentonige presentatie opdeelt in verschillende fragmenten en hoe je de tussenruimtes vervolgens kan gebruiken om het publiek voor je te winnen. Impact, humor, verrassing, spanning, luchtigheid en interactie. Allemaal onderdelen die aan jouw presentatie worden toegevoegd. Na deze XL Pitch training kun je beter presenteren, heb je controle over je publiek en neem je leiding en verantwoordelijkheid voor het succes van je presentatie.

De Mediapitch

DUUR: NADER OVEREEN TE KOMEN – INDIVIDUEEL – GROEP

Jij wilt publiciteit voor jouw organisatie. Maar, hoe pak je dit aan? Hoe bereid je de juiste mediapitch voor? Wat wordt jouw boodschap? En hoe breng je deze boodschap kort en krachtig over naar journalisten? Tijdens deze training leer je het onderscheid in benadering tussen Pers, Radio en Televisie. Daarnaast staan het bedenken van de juiste insteek en het formuleren van de bijbehorende boodschap in deze training centraal. Zodat jij vol vertrouwen journalisten benadert en Free Publicity kunt genereren!

Op zoek naar een dagvoorzitter?

Naast dat wij mensen voorbereiden om op het podium te schitteren, staan we er zelf ook graag op! In de rol als dagvoorzitter, moderator of interviewer hebben de trainers van de Pitch Academy naast pitch trainingen al honderden seminars, congressen en symposia begeleid. Door hun rol als pitchpioniers en pitchtrainers zijn zij:

Scherp en to the point, goed in luisteren en samenvatten, weten zij hoofd- en bijzaken feilloos te onderscheiden en stellen zij de verdiepende vragen om de spreker te helpen of de vraagtekens uit de zaal weg te nemen.

Wat zeggen onze klanten over de pitch trainingen?

logo-postnl-fc

Kort, krachtig en overtuigend
“De training was net een elevator pitch: Kort, krachtig en overtuigend. Concreet resultaat was zichtbaar in de training én daarna.”
POSTNL, Judith Kamphuis

logo-gem-den-helder

De Award is van ons!
“Gemeente Den Helder heeft een pitchtraining gevolgd in verband met onze deelname aan de ESF Award van 2019. Met de Helderse aanpak Jeugd Werkt! Wij zaten in de race met vijf andere genomineerden. We hebben de jury in Den Haag kunnen overtuigen met onze pitch. De Award is van ons! De training van Rudy heeft ons daar zeker bij geholpen. Een echte aanrader!”
Florentine de Maar, Communicatieadviseur gemeente Den Helder

logo-ventern

De pitch ging vandaag ZO goed!
“Bedankt voor de leuke dagen bij Venturn. Ik wilde je laten even weten dat de pitch vandaag ZO goed ging! In het kader van ‘niet alles tegelijk’ heb ik vooral gelet op krachtig overkomen in houding, en vanzelf kwam de rest (aandacht publiek weten te verhogen, kort en doeltreffend woordgebruik). Leuk om zo meteen toe te kunnen passen.”
Kyra van Leeuwen, trainee Venturn

BEL: 06-83773693

Heb je vragen over pitch trainingen of de Pitch Academy. Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.