Leuk dat je contact zoekt!

Heb je een vraag? Of wil je een pitchtraining volgen? Neem gerust contact op door te bellen of mailen! Je kunt ook hieronder je gegevens achterlaten, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met jou op.

Bekijk ook de veelgestelde vragen onder aan de pagina.

Contactgegevens

BREDA
Van Voorst tot Voorststraat 40
4815 GP Breda, Nederland

Bel: 076-2063069
Mail: info@pitchacademy.nl

Stuur ons een bericht

reCAPTCHA is required.
contact-media
contact-news

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een pitchtraining?

Dit is afhankelijk van jouw/jullie doel. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Ook de groepsgrootte is van belang. Hoe groter de groep, des te minder persoonlijke aandacht. Wij adviseren je graag over de duur en invulling van een training. Neem gerust contact op!

Wat kost een pitchtraining?

Dit is afhankelijk van de duur van de training en het type trainer. Een meer ervaren pitchtrainer heeft vanzelfsprekend een hoger tarief. Wij hebben verschillende trainers in huis en adviseren je graag welke type trainer het beste bij jouw uitdaging past. Neem gerust contact op!

Geven jullie groepstrainingen of individuele trainingen?

Het juiste antwoord is: beide. Samen met jou bespreken we graag welk type training het beste bij je past. Neem gerust contact op! Open inschrijvingen voor groepstrainingen bieden wij niet aan.

Waar geven jullie pitchtraining?

Door het gehele land verzorgen wij trainingen. Groepstrainingen geven wij altijd op een door de opdrachtgever aangedragen locatie. Individuele trainingen geven wij normaliter op één van ons kantoren (Groningen of Amsterdam), maar wij kunnen ook naar jou toe komen!

BEL: 06-83773693

Heb je vragen over pitch trainingen of de Pitch Academy. Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.