Wij maken Nederland
wereldkampioen pitchen!

Nederland het beste pitchland

Pitch Academy heeft één droom: Nederland het beste pitchland ter wereld maken. En in alles wat we doen willen we deze ambitie nastreven. Nederlanders zijn namelijk ontzettend innovatief, maar dragen dit te weinig uit. Vaak omdat ze niet weten hoe. Wij willen jou leren hoe je je binnen een korte tijd kunt onderscheiden en je boodschap over kunt brengen zonder dat dit een ‘verkooppraatje’ wordt.

Naast het geven van pitchtrainingen zetten wij ons actief in om pitchen op de kaart te zetten. Zo doen wij wetenschappelijk onderzoek naar pitchen en laten we heel Nederland oefenen met pitchen op de Nationale Pitchdag. Ook hebben wij het NK Pitchen bedacht en georganiseerd. Dit is hét evenement waar alle deelnemers strijden om de titel: “Beste pitcher van Nederland.”

We vinden het belangrijk dat de iedereen in Nederland leert hoe je op een authentieke manier je bedrijf, project of wereldidee kunt pitchen. Gelukkig staan we in deze missie niet alleen. Prins Constantijn, Special Envoy van Startup Delta, vervulde een rol op het NK Pitchen omdat hij gelooft dat Nederlander inderdaad beter moeten leren pitchen, zodat we het beste pitchland ter wereld worden. En daar zijn wij trots op!

Wil jij ook leren pitchen?

Wil je extra ondersteuning om je doelen te bereiken met een ijzersterke pitch?
Volg dan een pitchtraining bij de Pitch Academy.

Wie helpen om Nederland het beste pitchland te maken?

Leer ons team kennen:

Over ons

Contact

Wil je samen met de Pitch Academy jouw doelstellingen bereiken? Of wil je meer uitleg over de mogelijkheden? We vertellen je graag meer. Neem gerust contact op!

direct-bellen-06

Of vul het contactformulier in

reCAPTCHA is required.
BEL: 06-83773693

Heb je vragen over pitch trainingen of de Pitch Academy. Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.