Pitch Academy Team

Plezier in ons vak! Dat is wat ons bindt. Wij vinden het geven van pitchtrainingen geweldig. Iedere dag mogen wij ons inleven in anderen. Bedrijven en mensen écht leren kennen. Om vervolgens samen een overtuigende pitch te maken.

Wij horen vaak dat ons enthousiasme aanstekelijk is. Als echt pitchexperts gaan wij voor kwaliteit en een concreet resultaat: Wij laten jou je beste pitch ooit geven. Deelnemers uit onze trainingen omschrijven ons als benaderbaar en deskundig. Wij staan naast jou. Samen maken wij die toppitch. We hebben al meer dan 20.000 mensen mogen inspireren in onze pitchtrainingenHopelijk helpen wij jou binnenkort verder!

pitchacademy-icon_nk_nathalie

Nathalie Mangelaars

Eigenaar & Trainer

Nathalie wordt ook wel dé Pitch Queen van Nederland genoemd. Zij krijgt er energie van om mensen binnen een korte tijd tot de kern van hun boodschap te laten komen. Platte verkooppraatjes komen er bij haar niet in: “Een pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog”. Inmiddels heeft zij ruim 10.000 mensen getraind en is ze regelmatig als pitch expert te zien in de media. Als eigenaresse van de Pitch Academy geeft Nathalie trainingen en werkt ze samen met het team aan hun gezamenlijke droom: Nederlanders en Vlamingen de allerbeste pitchers ter wereld maken!

Thom Uildriks - trainer bij de Pitch Academy

Thom Uildriks

Trainer

Zijn eerste eigen bedrijf startte Thom al op de middelbare school. Hij won diverse ondernemerswedstrijden en pitchte voor investeerders. Op slechts 18-jarige leeftijd won hij het Nederlands Kampioenschap Pitchen, een topprestatie! Naast dat hij zelf geweldig kan pitchen, vindt hij het misschien nog wel leuker om dit aan anderen te leren. Als inmiddels twintiger inspireert hij uiteenlopende doelgroepen: van middelbare scholieren tot doorgewinterde salestijgers. Met zijn ondernemende houding, oprechte interesse en enthousiasme krijgt hij echt iedereen mee.

pitchacademy-icon_rudy

Rudy van Beurden

Trainer

Wanneer Rudy binnenkomt, voel je gelijk zijn positieve energie. Zijn favoriete zin tijdens een pitchtraining is: “Dus, wat is nu je punt?” Rudy is scherp en to-the-point maar brengt zijn feedback altijd op een prettige manier. Met zijn rappe tong en gevoel voor humor creëert hij snel een goede sfeer in de groep. Inmiddels heeft hij honderden groepen de kunst van het pitchen bijgebracht. Aan het einde van zijn pitchtraining ga jij vol positieve energie en een goede pitch naar huis! Naast het geven van pitchtrainingen staat Rudy ook zelf vaak op het podium. Hij heeft meerdere TED-Talks gegeven en is dagvoorzitter op events.

pitchacademy-icon_cyrille

Cyrille van Hoof

Trainer

Door ECHT te zijn, raak je je publiek. Vanuit deze overtuiging helpt Cyrille jou om je persoonlijke stijl van presenteren te ontdekken. Zij laat je de vrijheid en veiligheid ervaren die nodig is om deze stijl te vinden. Wanneer jij hierop durft te vertrouwen, gaat de rest namelijk vanzelf! Door haar praktische tips haal jij alles eruit wat erin zit. Cyrille heeft meer dan 25 jaar ervaring in de showbizz wereld. Zo speelde ze in diverse musicalproducties van Joop van den Ende, waaronder Miss Saigon en de hoofdrol in Rent. Daarnaast heeft ze als zangeres met grote artiesten gewerkt zoals Kool & The Gang. Tegenwoordig zet zij haar jarenlange podiumervaring in om jou te laten schitteren!

pitchacademy-icon_frank

Frank Boers

Trainer

Hoe pitch je jouw verhaal bij journalisten? Het is een vak apart en Frank weet hier alles van. In de afgelopen 25 jaar hebben honderden partijen heb ingeschakeld om hun verhaal in de media te krijgen. Het bepalen van de juiste invalshoek en deze interessant maken voor journalisten en/of redacties, is voor hem een tweede natuur. Hij vindt het geweldig om aan jou te leren hoe je dit doet! Zijn aanpak is direct, met een duidelijke focus op resultaat. Dus, wil jij leren hoe je jouw verhaal pitcht aan de media? Frank helpt jou verder!

pitchacademy-icon_nk_valentine

Valentine Berning

Trainer

Creatief, sprankelend en energiek! Dat is Valentine als trainer. Zij is er heilig van overtuigd dat de doorbraak in jouw ontwikkeling in de ‘actie’ plaatsvindt. Door middel van creatieve en toegepaste oefeningen zorgt zij voor beleving in de training, én in jouw pitch. Dit gaat haar makkelijk af door haar jarenlange ervaring als actrice en dagvoorzitter. Als pitchtrainer heeft zij voor zeer uiteenlopende groepen en organisaties trainingen verzorgd. Van jongeren en influencers tot internationale board members.

pitchacademy-icon_luca

Luca van Loenen

Trainer

Non-verbaal knallen met jouw verhaal! Luca weet als geen ander hoe je een boodschap brengt en omgaat met tekst. Hij deed de toneelschool in Amsterdam en schitterde als acteur in verschillende theaterstukken. Door zijn achtergrond weet hij dat je boodschap pas écht aankomt als jij verbonden bent met je tekst. Want wanneer jij verbonden bent met wat je zegt, volgen het lichaam, de mimiek en de stem vanzelf. En dit zorgt ervoor dat je publiek graag naar jou kijkt en luistert. Als trainer durft Luca echt door te vragen. Naar jouw verhaal en jouw uitdagingen. Zodat hij jou kan helpen om die geweldige pitch te geven.

pitchacademy-icon_tim

Tim Pieterson

Trainer

Tim is dol op het maken van contact. Om jou als deelnemer contact te laten maken met je publiek, maar vooral ook met jezelf. Want op deze manier kun jij een goede performance neerzetten! Tim heeft de theateropleiding gedaan en zelf op het podium gestaan. Hij weet als geen ander hoe hij jou moet begeleiden naar een topprestatie. Daarnaast heeft hij samen met Pitch Academy trainer Luca een interactieve werkvorm ontwikkeld waarin jij de rol van regisseur krijgt en er op speelse wijze achter komt hoe je een geweldige pitch geeft.

Hannah Boere - eventmanager bij de Pitch Academy

Hannah Boere

Eventmanager

Hannah haar grootste kracht? Lullen én poetsen! Oftewel een communicatief talent gecombineerd met een echte ‘getting things done’ mentaliteit. Hannah is een project- en eventmanager die verder gaat waar anderen stoppen. Zij denkt strategisch mee over concepten en vertaalt deze op een creatieve manier in alles wat ze produceert. Van 2016 t/m 2018 organiseerde zij namens de Pitch Academy het NK Pitchen. Momenteel zet zij haar talenten in voor projecten en events van klanten van de Pitch Academy.

bernadette-krijnen

Bernadette Krijnen

Office Manager

Mail: info@pitchacademy.nl

Bel je ons? Grote kans dat Bernadette opneemt. Zij vindt het geweldig om samen met jou te bespreken waar je uitdagingen liggen en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Met haar organisatietalent en punctualiteit zorgt zij dat alles ‘achter de schermen’ vlekkeloos verloopt. De trainers kunnen zich hierdoor maximaal focussen op wat zij fantastisch vinden: Het geven van pitchtrainingen voor onze klanten!

Wil jij ook een goede elevator pitch houden?

Wil je extra ondersteuning bij het maken van je pitch? Wij helpen je graag verder met onze trainingen.

Contact

Neem gerust contact op!

Of vul het contactformulier in

reCAPTCHA is required.
BEL: 06-83773693

Heb je vragen over pitch trainingen of de Pitch Academy. Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.