Pitch Academy Team

Plezier in ons vak en als professionals werken. Dat is wat ons team verbindt. Daarnaast delen we allemaal dezelfde droom: Nederland het beste pitchland ter wereld maken. Gezamenlijk hebben we al heel veel mensen mogen inspireren en de kunst van het pitchen bij mogen brengen in onze pitch trainingen. Hopelijk helpen wij jou binnenkort verder!

pitchacademy-icon_nk_nathalie

Nathalie Mangelaars

Eigenaar & Trainer

Nathalie wordt ook wel dé Pitch Queen van Nederland genoemd. Zij krijgt er energie van om mensen binnen een korte tijd tot de kern van hun boodschap te laten komen. Platte verkooppraatjes komen er bij haar niet in: “Een pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog”. Inmiddels heeft zij ruim 4000 mensen getraind en is ze regelmatig als pitch expert te zien in de media. Ook is zij de drijvende kracht achter het NK Pitchen: Hét jaarlijkse event waar deelnemers strijden om de titel “Beste pitcher van Nederland”. Binnen de Pitch Academy is Nathalie vooral bezig met het team, de groeistrategie en de daarbij horende gezamenlijke droom: Nederland het beste pitchland ter wereld maken!

pitchacademy-icon_sanne

Sanne Lichtendahl

Trainer

Sanne is onze presentatie-pitbull. Ze laat niet los voordat jij je unieke pitch te pakken hebt en die met overtuigende enthousiasme kan overbrengen. Tien jaar geleden werkte ze nog als marketingmanager op een business universiteit. Goede klantgerichte presentaties waren daar zó belangrijk voor de sales dat zij zich hierin specialiseerde. Ze ontwikkelde een fascinatie voor pitchen en presenteren en combineert dat als ondernemer op unieke wijze met haar marketingskills. Als no-nonsense trainer helpt ze ondernemers, professionals en teams om tot de kern te komen: Wat heb jij je klant of doelgroep nu écht te vertellen? Samen werken jullie aan de inhoud van je pitch en je unieke ontspannen presentatiestijl. Haar aanpak is analytisch, energiek en persoonlijk.

Thom Uildriks - trainer bij de Pitch Academy

Thom Uildriks

Trainer

Als Nathalie de Pitch Queen van Nederland is, dan mag je Thom zeker de Pitch Prince noemen. Thom is als 16-jarige middelbare scholier gestart met zijn eigen onderneming Boxrs4ALL. Hij merkte al dat goed kunnen pitchen ontzettend belangrijk is, bijvoorbeeld in gesprekken met potentiële klanten, investeerders of partners. Inmiddels heeft hij op 19jarige leeftijd diverse pitchwedstrijden gewonnen, groeigeld verzameld en is hij bekroond tot Nederlands Kampioen Pitchen. Naast zijn studie Internationale Bedrijfskunde geeft hij vol energie pitchtrainingen namens de Pitch Academy en deelt hij zijn ervaringen op gebied van (sociaal) ondernemerschap. Zijn doel? Jongeren aanzetten om hun dromen te volgen én te delen.

pitchacademy-icon_rudy

Rudy van Beurden

Trainer

Rudy stroomt over van de positieve energie. Sinds zijn 16e trainde hij honderden groepen op presentatie- en pitchtechnieken. Ook sprak hij meerdere keren bij TEDx, interviewde hij oud-premier Ruud Lubbers in een volle zaal en overtuigde hij bouwbedrijf Heijmans om de Heijmans ONE (zijn eigen afstudeeronderwerp bij TU/e Bouwkunde) écht in productie te nemen. Handelen met een optimistische mindset dus. Daarom wil hij het werkwoord postiveren in de Van Dale krijgen, zodat we allemaal dat haakje hebben om onszelf én anderen te voorzien van energie en optimisme. Als pitch trainer laat Rudy deelnemers ervaren hoe snel zij hun eigen, to-the-point pitch kunnen opstellen. Hij weet in no-time de meest uiteenlopende deelnemers te positiveren!

pitchacademy-icon_cyrille

Cyrille van Hoof

Trainer

Door ECHT te zijn, raak je je publiek. Vanuit deze overtuiging helpt Cyrille jou om je persoonlijke stijl van presenteren te ontdekken. Zij laat je de vrijheid en veiligheid ervaren die nodig is om jouw stijl te vinden. Wanneer jij hierop durft te vertrouwen, gaat de rest namelijk vanzelf! Door haar praktische tips haal jij alles eruit wat erin zit. Cyrille heeft meer dan 25 jaar ervaring in de showbizz wereld. Zo speelde ze in diverse musicalproducties van Joop van den Ende, waaronder Miss Saigon en de hoofdrol in Rent. Daarnaast heeft ze als zangeres met grote artiesten gewerkt zoals Kool & The Gang. Tegenwoordig zet zij haar jarenlange podiumervaring in om jou te laten schitteren!

pitchacademy-icon_frank

Frank Boers

Trainer

Hoe pitch je jouw verhaal bij journalisten? Het is een vak apart en Frank weet hier alles van. In de afgelopen 25 jaar hebben honderden partijen hem ingeschakeld om hun verhaal in de media te krijgen. Het bepalen van de juiste invalshoek en deze interessant maken voor journalisten en/of redacties, is voor hem een tweede natuur. Hij vindt het geweldig om aan jou te leren hoe je dit doet! Zijn aanpak is direct, met een duidelijke focus op resultaat. Dus, wil jij leren hoe je jouw verhaal pitcht aan de media? Frank helpt je en wijst je de weg naar de enorme waarde van Free Publicity!

pitchacademy-icon_nk_valentine

Valentine Berning

Trainer

Creatief, sprankelend en energiek! Dat is wie Valentine is als trainer. Zij weet binnen korte tijd de kern van jouw verhaal of pitch te achterhalen en maakt jouw verhaal ‘juicy’. Valentine is er heilig van overtuigd dat de doorbraak in jouw ontwikkeling in de ACTIE plaatsvindt. Door middel van creatieve en toegepaste oefeningen zorgt zij voor BELEVING in de training, én in jouw pitch. Dit gaat haar makkelijk af door haar jarenlange ervaring als actrice en dagvoorzitter. Als trainer heeft zij voor zeer uiteenlopende groepen en organisaties trainingen verzorgd. Van jongeren tot volwassenen, internationaal, maar ook op seniorniveau. Daarnaast heeft ze ook veel affiniteit met millennials en begeleidt ze hen met het leven van hun purpose of passie.

pitchacademy-icon_judith

Judith Smits

Trainer

Judith weet álles over netwerken. Uiteraard is een goede pitch hierin onmisbaar. Door een goede netwerkpitch paraat te hebben stap je makkelijker op anderen af. Dat levert je mooie businesskansen en samenwerkingen op. Als netwerkexpert en spreker heeft zij al meer dan 5000 mensen geholpen om een geweldige netwerkpitch te geven. Haar motto is: ‘Just do it!’. Tijdens haar pitchtrainingen gaat Judith daarom direct met deelnemers aan de slag. Wanneer jij wilt werken aan je netwerkpitch, dan helpt Judith je graag verder!

pitchacademy-icon_luca

Luca van Loenen

Trainer

Non-verbaal knallen met jouw verhaal! Luca weet als geen ander hoe je een boodschap brengt en omgaat met tekst. Hij deed de toneelschool in Amsterdam, schitterde als acteur in verschillende theaterstukken en begeleidt bedrijven en ondernemers in het overbrengen van hun boodschap. Bij de Pitch Academy verzorgt hij met name de trainingen waarbij de focus ligt op het écht verbonden zijn met je tekst. Want wanneer jij verbonden bent met wat je zegt, volgen het lichaam, de mimiek en de stem vanzelf. En dit zorgt ervoor dat je publiek graag naar jou kijkt en luistert.

pitchacademy-icon_tim

Tim Pieterson

Trainer

Tim is dol op het maken van contact. Om jou als deelnemer contact te laten maken met je publiek, maar vooral ook met jezelf. Want op deze manier kun jij een goede performance neerzetten! Tim heeft de theateropleiding afgerond en weet als geen ander hoe hij jou moet begeleiden naar een topprestatie. Daarnaast heeft hij samen met Pitch Academy trainer Luca een interactieve werkvorm ontwikkeld waarin jij de rol van regisseur krijgt en erachter komt hoe je een geweldige pitch geeft.

Hannah Boere - eventmanager bij de Pitch Academy

Hannah Boere

Eventmanager

Hannah haar grootste kracht? Lullen én poetsen! Oftewel een communicatief talent gecombineerd met een echte ‘getting things done’ mentaliteit. Haar enthousiasme, punctualiteit en doorzettingsvermogen is kenmerkend. In het team van de Pitch Academy neemt zij de leading rol in klantcontact en zijn offertes, logistieke uitdagingen en events o.a. aan haar toebedeeld. In 2018 organiseert zij namens Pitch Academy de derde editie van het NK Pitchen. Hannah is een eventmanager die verder gaat waar anderen stoppen. Zij denkt strategisch mee over concepten en vertaalt deze op een creatieve manier in alles wat ze produceert.

Muriel Sival - Virtual Assistent bij de Pitch Academy

Muriel Sival

Virtual Assistent

Mail: info@pitchacademy.nl

Muriel is onze steun en toeverlaat op de achtergrond van de Pitch Academy. Zonder haar geen structuur, organisatie en planning. Bel je ons? Grote kans dat je dan met Muriel aan de telefoon komt. Als Virtual Assistent werkt ze nog voor andere klanten en kan ze alles voor je organiseren. Naast haar werk heeft ze een grote liefde voor paardrijden en haar eigen paard Ginger.

pitchacademy-icon_joline

Joline Kool

Online marketeer

Joline is als creatieve ondernemer en freelance marketeer aangesloten bij de Pitch Academy. Zij gaat er samen met dit team en met haar marketingskills voor zorgen dat heel Nederland gaat Pitchen! Van jong tot oud, van werkzoekende tot ondernemer. Zo wordt Nederland het beste pitchland van de wereld! Zelf is ze ook niet vies van een goede pitch; als marketeer de boodschap perfect aan de juiste man brengen is haar kwaliteit. Ze heeft jarenlange ervaring opgedaan in verschillende marketingfuncties bij PostNL, heeft een eigen bedrijf wat notitieboekjes maakt én een huiskamerrestaurant.

Wil jij ook een goede elevator pitch houden?

Wil je extra ondersteuning bij het maken van je pitch? Wij helpen je graag verder met onze trainingen.

Contact

Wil je samen met het team van de Pitch Academy jouw doelstellingen bereiken? Of wil je meer uitleg over de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

direct-bellen-06

Of vul het contactformulier in

BEL: 06-83773693

Heb je vragen over pitch trainingen of de Pitch Academy. Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.