Even voorstellen… Rudy van Beurden

Elke week willen we graag iemand die wij belangrijk vinden kort aan je voorstellen. Onze trainers, collega’s of partners, maar ook onze klanten en deelnemers. Zo leer je Pitch Academy kennen en krijg je een goed gevoel bij wat wij belangrijk vinden. Deze week onze gezellige, energieke Brabander: Rudy van Beurden!

rudy van beurdenEen training waar je alleen maar stil zit en moet luisteren? Dat bestaat volgens Rudy niet! Bij een training van Rudy doe je gegarandeerd gave oefeningen om er voor te zorgen dat de sfeer en energie goed zitten. Je sleutelt aan je pitch, oefent veel én je gaat naar huis met een bij jou passende pitch.

Sinds zijn 16e trainde hij honderden groepen op presentatie- en pitchtechnieken. Ook sprak hij meerdere keren bij TEDx, interviewde hij oud-premier Ruud Lubbers in een volle zaal en overtuigde hij bouwbedrijf Heijmans om de Heijmans ONE (zijn eigen afstudeeronderwerp bij TU/e Bouwkunde) écht in productie te nemen.

Rudy is een ster in handelen met een optimistische mindset. Daarom wil hij het werkwoord postiveren in de Van Dale krijgen, zodat we allemaal dat haakje hebben om onszelf én anderen te voorzien van energie en optimisme.

Als pitch trainer laat Rudy deelnemers ervaren hoe snel zij hun eigen, to-the-point pitch kunnen opstellen. Een groep van 5, 10, 50 of 200 man? Rudy weet iedereen in no-time te positiveren!

BEL: 06-83773693

Heb je vragen over pitch trainingen of de Pitch Academy. Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.