Even voorstellen… Hannah Boere!

Elke week willen we graag iemand die wij belangrijk vinden kort aan je voorstellen. Onze trainers, collega’s of partners, maar ook onze klanten en deelnemers. Zo leer je Pitch Academy kennen en krijg je een goed gevoel bij wat wij belangrijk vinden. Deze week onze regelneef, alleskunner en doorzetter: Hannah Boere!

Hannah BoereAls je contact zoekt met de Pitch Academy is de kans groot dat je de vrolijke stem van Hannah aan de telefoon krijgt. Hannah heeft de leading rol in klantcontact, offertes, logistieke uitdagingen en ze zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt. Niets is haar te gek.

Haar grootste kracht is lullen én poetsen. Ze is een communicatief talent gecombineerd met en echte ‘getting things done’ mentaliteit. Haar enthousiasme, punctualiteit en doorzettingsvermogen is kenmerkend voor al haar activiteiten. Maar pas op! Hannah onthoudt álles. Kijk dus niet verrast op als je een kaartje in de bus vindt omdat je tussen neus en lippen door hebt vertelt dat je pas vader geworden bent…

In 2018 organiseert zij namens Pitch Academy de derde editie van het NK Pitchen. Hannah is een eventmanager die verder gaat waar anderen stoppen. Zij denkt strategisch mee over concepten en vertaalt deze op een creatieve manier in alles wat ze produceert.

BEL: 06-83773693

Heb je vragen over pitch trainingen of de Pitch Academy. Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.