voor wie is pitchen belangrijk?

We verwerken steeds meer informatie. Appjes en e-mails die binnen komen, of we checken nog even het laatste nieuws. Tussen die hoeveelheid aan informatie zit jouw boodschap. Duurt deze te lang, dan kunnen mensen ervoor kiezen om hun aandacht aan andere informatie te geven. Sneller tot de kern komen en weten hoe je een goede pitch maakt is daarom belangrijker dan ooit tevoren. Misschien denk je, voor wie is pitchen eigenlijk precies? Wat grappig is, is dat jij waarschijnlijk vaker pitcht dan jij zelf denkt!

Als consultant geef je een update over je project, als manager presenteer je in 5 minuten je plannen aan de directie of als sollicitant formuleer je helder waarom jij de juiste kandidaat bent. Het doel verschilt, maar de skills gebruiken we gemiddeld zes keer per dag. Pitchen zien wij daarom als een communicatievaardigheid waar iedereen baat bij heeft.

Wij zijn er voor jou en geloven dat een pitch meer is dan kort en krachtig je punt maken. Je hebt pas écht impact als jij je boodschap op een authentieke manier over kunt brengen. Onderstaand vind je een aantal doelgroepen waarvoor wij werken. Staat hier niet tussen wat je zoekt? Grote kans dat we je toch verder kunnen helpen!

direct-bellen-06

Doelgroepen

We werken voor verschillende type bedrijven, van startups tot aan grote corporates. Maar ook voor verschillende doelgroepen. Van directeuren en ondernemers tot aan studenten en werkzoekenden.
Hoe groot of klein je uitdaging ook is, wij gaan ervoor!

startups

Pitchen van een bedrijfsidee/-plan
Pitchen voor investeerders
Pitchen voor een exit

MKB

Pitchen voor sales teams
Pitchen voor directie/ MT
Pitchen van (interne) vernieuwingen
Pitchen van projecten
Pitchen in aanbestedingen

corporates

Pitchen voor sales teams
Pitchen voor directie/ MT
Pitchen van (interne) vernieuwingen
Pitchen van projecten
Pitchen in aanbestedingen

sollicitanten

Pitchen in sollicitaties
Pitch je Personal Brand
Maak een Pitch Video

studenten

Pitchen in sollicitaties
Pitch je Personal Brand
Maak een Pitch Video

individu

Hiernaast staan een aantal doelgroepen waarvoor wij werken. Val je niet onder een van de doelgroepen? Geen probleem.
Grote kans dat we je toch verder kunnen helpen.

quote-voor-wie3

Wil jij ook leren pitchen?

BEL: 06-83773693

Heb je vragen over pitch trainingen of de Pitch Academy. Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.