Pitch Academy in de media

Wij worden regelmatig gevraagd om onze kennis over pitchen te delen in de media. Dit doen wij met veel plezier! We worden er blij van als wij op deze manier nog meer mensen kunnen inspireren.

Uitgelicht

logo-rtlz

Een goede pitch is geen monoloog,
maar de start van een dialoog

Koninklijk bezoek in Z in Zaken: Pitch Queen Nathalie Mangelaars weet alles van pitchen. Zonder een goede pitch is het voor een ondernemer moeilijk om goede zaken te doen

logo-bnr

Hoe wordt jouw pitch perfect?

Betekent een goede pitch ook dat je een goede ondernemer bent? Nee, zegt Mangelaars, maar: ‘Ondernemers die goed kunnen pitchen bereiken wel makkelijker hun doelen, omdat ze makkelijker de connectie maken.’

logo-nrc

Een goede pitch begint direct met een dreun

Een goede speech, zei de Britse staatsman Winston Churchill ooit, is als de rok van een vrouw. Lang genoeg om het onderwerp te omvatten, kort genoeg om interesse te wekken. Nathalie Mangelaars, medeoprichter van het bedrijf Pitch Academy, is het daar „honderd procent” mee eens.

logo-fd

Een goede verhaal eist voorbereiding

Een goed innovatief idee is goud waard, maar dan moet je dat wel weten te verzilveren. Voor uitvinders en ondernemers begint dat vaak met een pitch. Eerst voor potentiële investeerders, later mogelijk voor een overnamekandidaat. Maar ook intern helpt het om continu je ideeën te valideren. Drie experts over het geheim van de pitch.

Wil je meer zien en lezen van ons in de media?

Klik op onderstaande logo’s.

logo-kvk
logo-nu-nl
logo-rtlz
logo-sprout
logo-ad
logo-de-zaak
logo-mt-nl
logo-dvhn
logo-zztservicedesk
logo-rabobank
logo-postnl-fc
logo-opzij
logo-viva-400
logo-mkbservicedesk2
logo-marketingfuel
BEL: 06-83773693

Heb je vragen over pitch trainingen of de Pitch Academy. Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.