Even voorstellen… Sanne Lichtendahl

Elke week willen we graag iemand die wij belangrijk vinden kort aan je voorstellen. Onze trainers, collega’s of partners, maar ook onze klanten en deelnemers. Zo leer je Pitch Academy kennen en krijg je een goed gevoel bij wat wij belangrijk vinden. Deze week Sanne Lichtendahl!

Elke zaterdag staat Sanne op het voetbalveld. Niet alleen om haar twee zoons aan te moedigen, maar ook om zélf alle ballen in te koppen. Een dame met passie, die weet wat ze wil en altijd één ding hetzelfde: een hele grote glimlach.

Sanne laat niet los voordat jij een unieke pitch te pakken hebt en die met overtuigend enthousiasme kunt brengen. Sanne ziet álles en bereid zich altijd tot in de puntjes voor. Het plezier dat zij heeft in het helpen van andere mensen met hun pitch straalt er van af.

Tien jaar geleden werkte zij als marketingmanager op een business universiteit. Goede klantgerichte presentatie waren daar zó belangrijk dat zij zich hierin specialiseerde. Ze ontwikkelde een fascinatie voor pitchen en presenteren, en combineert dat als ondernemer op unieke wijze met haar marketingskills. Ze helpt je met de inhoud, de visuals, de uitstraling en gaat pas weg als je helemaal tevreden bent met je pitch.

Als no-nonsense trainer helpt ze ondernemers, professionals en teams om tot de kern te komen. Wat heb jij je klant of doelgroep nu écht te vertellen? Hierin werkt ze zowel aan de inhoud als een ontspannen presentatiestijl. Haar aanpak is analytisch, energiek en persoonlijk!

Een keer een training van haar proberen? Check hier ons aanbod!

BEL: 06-83773693

Heb je vragen over pitch trainingen of de Pitch Academy. Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.