Even voorstellen… Nathalie Mangelaars!

Elke week willen we graag iemand die wij belangrijk vinden kort aan je voorstellen. Onze trainers, collega’s of partners, maar ook onze klanten en deelnemers. Zo leer je Pitch Academy kennen en krijg je een goed gevoel bij wat wij belangrijk vinden. Deze week starten we natuurlijk met de oprichtster van Pitch Academy herself: Nathalie Mangelaars!

Nathalie Mangelaars: eigenaresse van Pitch Queen en oprichtster van de Pitch Academy.

Nathalie wordt ook wel dé Pitch Queen van Nederland genoemd. Zij krijgt er energie van om mensen binnen een korte tijd tot de kern van hun boodschap te laten komen. Platte verkooppraatjes komen er bij haar niet in: “Een pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog”. Inmiddels heeft zij ruim 5000 mensen getraind en is ze regelmatig als pitch expert te zien in de media.

Als trainer is ze enthousiasmerend, kritisch en resultaatgericht. Ook is ze ervan overtuigd dat je pitchen alleen kunt leren door te oefenen. Bij haar ga je nooit zonder een goede Elevator Pitch naar huis!

Daarnaast is zij de drijvende kracht achter het NK Pitchen: Hét jaarlijkse event waar ondernemers, medewerkers en iedereen anders strijden om de titel “Beste pitcher van Nederland”. Binnen de Pitch Academy is Nathalie vooral bezig met de groeistrategie en de daarbij horende gezamenlijke droom: Nederland het beste pitchland ter wereld maken!

Een training volgen van Nathalie? Kijk hier naar het overzicht van al onze trainingen en workshops specifiek gericht op pitchen. Kennismaken met andere trainers en collega’s van de Pitch Academy? Lees hier meer!

BEL: 06-83773693

Heb je vragen over pitch trainingen of de Pitch Academy. Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.