Even voorstellen… Joline Kool

Elke week willen we graag iemand die wij belangrijk vinden kort aan je voorstellen. Onze trainers, collega’s of partners, maar ook onze klanten en deelnemers. Zo leer je Pitch Academy kennen en krijg je een goed gevoel bij wat wij belangrijk vinden. Deze week onze one-of-a-kind online marketeer: Joline Kool!

joline koolAlle visuals, Facebook berichten, advertenties en marketingstunten zijn bedacht en uitgevoerd door onze marketing topper Joline. Als creatieve ondernemer en freelance marketeer gaat zij de Pitch Academy op de kaart zetten. En dat doet ze niet zomaar. Nee, ze stopt pas als heel Nederland gaat pitchen! Van jong tot oud, van werkzoekende tot ondernemer. Zo wordt Nederland het beste pitchland van de wereld.

Zelf zet ze ook regelmatig haar pitch skills is; als marketeer de boodschap perfect aan de juiste man brengen is haar kwaliteit. Ze heeft jarenlange ervaring opgedaan in verschillende marketingfuncties bij PostNL, heeft een eigen bedrijf wat notitieboekjes maakt én een huiskamerrestaurant.

Je kan Joline wakker bellen voor een boswandeling met haar jonge pup, een goed glas wijn in de zon of een zelf gebakken brood uit de oven. Ook voor advies over een wereldreis ben je bij haar aan het juiste adres. Samen met haar vriend en hun oldskool VW busje reizen ze de hele wereld rond.

BEL: 06-83773693

Heb je vragen over pitch trainingen of de Pitch Academy. Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.