Even voorstellen… Gijs Nillessen

Elke week willen we graag iemand die wij belangrijk vinden kort aan je voorstellen. Onze trainers, collega’s of partners, maar ook onze klanten en deelnemers. Zo leer je Pitch Academy kennen en krijg je een goed gevoel bij wat wij belangrijk vinden. Deze week grappenmaker, communicatiewetenschapper en senior trainer Gijs Nillessen!

gijs nillissenGijs kon eerder praten dan lopen. Hij heeft een fascinatie voor hoe mensen met elkaar communiceren. Niet vreemd dus dat hij communicatiewetenschapper is geworden. Daarnaast stond hij zes jaar op de planken als theatermaker. Zijn podiumervaring, passie voor spreken, scherpe blik en academische achtergrond maken hem tot dé expert op zijn vakgebied.

Hij coachte ondernemers naar prijzen, begeleide sprekers voor TEDx, adviseerde politici en was de onzichtbare coach achter menig speech. Hij laat mensen inzien dat je jezelf kan en moét zijn: ‘Op het podium moet dezelfde persoon staan als ernaast, alleen dan zal het publiek je geloven’.

Tijdens een pitchtraining van Gijs wordt er gegarandeerd gelachen. Met zijn humor en heldere blik zorgt hij voor een fijne sfeer, waar leren én lachen voorop staan. Gijs weet alle ins en outs over de laatste pitch theoriën en houdt van deelnemers die hem uitdagen.

 

BEL: 06-83773693

Heb je vragen over pitch trainingen of de Pitch Academy. Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.